Sports præstationer

PSYKOTERAPI

HYPNOSE 

NLP

MANGLENDE PRÆSTATIONER PÅ TRODS AF INTENS TRÆNING

PÅ BILLEDET SES JOAN K. JENSEN TIL WORLD CUP STÆVNE PÅ ALBERT

Målet med den daglige træning er som oftest at kunne præstere optimalt ved konkurrencer, men nervøsitet og usikkerhed kan medføre, at præstationen på konkurrencebanen bliver langt fra optimal til trods for intensiv træning.   


Sportsudøverens mentale balance er meget vigtig for et optimalt resultat ved konkurrencen.


Eksempelvis kan nævnes ridningen, hvor jeg, gennem mange års erfaring, har oplevet, at hest og rytter er uddannet til det niveau, de skal præstere på, men alligevel ikke får ydet deres bedste på konkurrencebanen. 


Dårlige præstationer kan skabe en ond cirkel, hvor man bliver mere og mere usikker for hver gang, der skal konkurreres.


Her kan hypnoterapi og NLP være med til at bryde det uhensigtsmæssigemønster. Alle sportsudøvere kan have glæde af hypnoterapi og NLP for, at blive bedre til at fokusere og yde deres helt optimale i en konkurrencesituation.


Koncentration og fokusering 


I den daglige træning kan der også være områder eller vaner, som er svære at bryde.


Eksempelvis kan man  (i ridningen) have en indgroet vane med at sidde skævt på hesten, være stærk i den ene hånd eller have problemer med at være afslappet, men dog effektiv på samme tid.


Disse vaner er ofte ubevidst, men gennem hypnoterapi får rytteren mulighed for at blive mere bevidst om vanerne og derved blive i stand til at ændre et uønsket mønster.


 


SELVE BEHANDLINGEN

Alle hypnoterapi og NLP sessioner starter med, at vi taler om hvilken forandring du ønsker og forventer i forhold til lige netop din problematik.


Både i hypnose og NLP handler det om, at finde frem til dine indre ressourcer for, at kunne skabe positive forandringer.

KONTAKTOPLYSNINGER

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Det kan du gøre på mail dmjagge@gmail.com eller mobil 2012 5934.

Copyright © All Rights Reserved.