Behandling

PSYKOTERAPI

HYPNOSE 

NLP

HVORDAN FOREGÅR DET?

Første behandling tager normalt 1½ til 2 timer, alt efter hvad problematikken er. Vi starter med en samtale, hvor vi finder ud af, hvad du som klient ønsker at forandre.


HVORDAN FOREGÅR SELVE HYPNOSEN?I

Efter samtalen om hvilke forhold du ønsker at forandre, bliver du placeret i en behagelig stol og bliver ledt i trance.


Under trancen kommer vi i kontakt med det ubevidste sind, hvor det er muligt at skabe positive forandringer, og hvor jeg som hypnoterapeut guider dig hele vejen.


Mange mennesker er bange for, at hypnotisøren ”tager magten”, eller at man ikke ved, hvad der er foregået. Men der kan kun skabes de forandringer, du selv ønsker. Og som oftest kan man huske det meste af hvad der er foregået, alt efter, hvor dyb trancen har været.


Afhængig af problematikken kan der være behov for et forløb med flere behandlinger. Hvis du har brug for mere information om selve behandlingen, er du meget velkommen til at kontakte mig.


Efterfølgende sessioner vil tage ca. 1 - 1 1/2 time.


KONTAKTOPLYSNINGER

SELVE BEHANDLINGEN

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Det kan du gøre på mail dmjagge@gmail.com eller mobil

2012 5934.

Alle hypnoterapi og NLP sessioner starter med, at vi taler om hvilken forandring du ønsker og forventer i forhold til lige netop din problematik.


Både i hypnose og NLP handler det om, at finde frem til dine indre ressourcer for, at kunne skabe positive forandringer.

Copyright © All Rights Reserved.